Lysbilledforedrag om fjerne rejsemål

Burma-Myanmar "Oh, den vej til Mandalay,"
Et uopdaget rejseland med et overflod af oplevelser. Flotte templer, storslåede bygningsværker, natur, kunsthåndværk, flodsejlads, og meget mere.
 
Sri Lanka - Ceylon "Perlen i Det Indiske Ocean"
Historiske bygninger, skøn natur, elefantbørnehjem, havskildpaddeprojektet, te-plukkere. 
Yangtze floden "Sejltur gennem De Tre Kløfter". Verdens største vandkraft værk. Besøg i Shanghai. Silkefabrik, perlefabrik, Jadetemplet og togtur med verdens hurtigste tog.

Kina i forandring Beijing, Den Olympiske By, Operabygningen,Den Forbudte By, Templer mm.,  samt ophold ved "Den store Mur". 
Argentina og Brasillien "Tango, samba og overdådig natur"
Buenos Aires, Rio de Janeiro, verdens største vandfald Iguatzu, Samba showet "Star Brazil" og meget mere. 
Vietnam fra nord til syd En smuk og facinerende tur fra Hanoi til Saigon, samt sejltur på Halong bugten og besøg i de gamle krigszoner.

Cambodia "Smil, håb, historiske bygninger og smuk natur"
Bl.a.:Phnom Penh med Pol Pots tortur fængsel og de mystiske og storslåede Angkor Wat Templer, der var "gemt" i junglen i 500 år.

Sydafrika Vild natur, safari, kultur og historie.
Fra Kruger Nationalpark til Kap Det Gode Haab. Capetown med fængselsøen Robbin Island og Taffelbjerget. Besøg i flere national/safariparker, samt Swaziland og Zululand. Spændende tur. 
Indonesien Java, Bali, Lombok.
Smuk natur, facinerende kultur, interessant historie og en venlig befolkning. Fantastiske religiøse/historiske bygningsværker. Vulkaner og farvestrålende ceremonier.

Italien fra Pisa til Sorento  Pisa, Firenze, Rom, Capri, Amalfi og Pompej.
Klassiske/kendte seværdigheder og smukke naturscener.
USA Best of the west
Los Angeles med Hollywood filmstudierne. Casinobyen Las Vegas. Nationalparkerne Joshua, Grand Canyon med helikoptertur, Bryce Canyon og Zion med fantastiske klippeformationer, Yosemite med verdens største træer. San Francisco med Golden Gate og fængselsøen Alcatraz.

USA's Sydstater
En rundrejse gennem 7 stater. Borgerkrigens historiske byer, verdens største flåde museum, fed jazz i New Orleans, countrymusikkens historie i Nashville, og Memphis med Elvis' Graceland. 

Rusland "Zarens vandveje"
Et krydstogt på floder, kanaler og søer, fra Skt. Petersburg til Moskva via 18 sluser. Besøg i Skt. Petersburg og Moskva, samt landsbyer undervejs. Masser af folklore med musik og dans.
Peru - Bolivia Det store Inka rige
Vi har i februar 2010 rejst i Peru - Bolivia.Fra Lima til Cusco,Inkaernes gamle hovedstad. Over Andes højsletten (over 4000 m. højde) til Titticacca søen -verdens højest beliggende sejlbare sø,hvor vi besøgte Uros-folket på siv-øerne. Bolivia med La Paz verdens højest beliggende hovedstad. 

Cuba, et ganske særligt land
Revolutionshistorie, spansk kolonial arkitektur, romfabrik,sukkerplantager og gamle amerikaner biler. Livsglad musik overalt, og et af verdens største og flotteste scene shows TROPICANA i Havana.

Istanbul, Krim,Dnepr-floden,Kiev
Topkapi Paladset og moskeer i Istanbul. Den smukke by Odessa, Krim-halvøen med krigshistorie og zarens sommerpalads. Kosakshow. Krydstogt på Sortehavet og Dnepr-floden og besøg i Ukraines hovedstad Kiev. 
Rejse i Norden  Bergen, Trondheim,Polarcirklen, Hurtigruten,Lofoten, Nordkap, Finmarken, Sametinget, Finland, Helsinki, Aalandsøerne. 
Kenya  Safari i Tsavo East og West med masser af vilde dyr og spændende natur. Overnatning i safariparkerne og kørsel i safari bil med åbent tag. Ophold ved Det Indiske Ocean og besøg i landsby med skole og besøg i træskærerbyen og i Mombasa by. 
johnkiss@outlook.dk
 
Elefanterne bader i floden ved elefantcentret Pinnawela på Sri Lanka

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.04 | 15:59

Det var sjovt at finde oplysninger om min morfar der grundlagde Lundegaard teglværk. Tak for det. Karin.

...
12.12 | 02:36

Undskyld, jeg mente Schattenborg, ikke Schallenborg!
Cathy Kristiansen, USA

...
12.12 | 02:07

Mange tak for at dele denne velskrevne og informative beretning om Vissingbjerg sogn. Jeg kæmpede for at finde oplysninger om mine forfædre på Schallenborg og var meget glad for at finde dit websted.

...
13.11 | 14:06

Har I et billede af Koborg Teglværk?
Eksisterer det endnu?
Hvad mon adressen er?

Min farfar Niels Nielsen forpagtede avlsgården ved Koborg Teglværk i 1898-99

...
Du kan lide denne side